Tataráček z pečeného masa
Tataráček z pečeného masa a zeleniny můžete podávat jako studenou večeři či svačinu. Na jeho přípravu využijete zbylé pečené maso i vařená vejce. Tataráček chutná skvěle na topince i jako náplň do tortilly.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Moje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Nejnovější recepty
Husí stehna s jablky
Přidáno před 14 minutami
Bavorský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Annamariev před 28 minutami
Bramborové šišky
JanaPav před 59 minutami
Šátečky z mrkvového těsta
Matulova před 1 hodinou
Petina žemlovka
Janicee před 1 hodinou
Hrnková jablečná buchta s tvarohem
LenkaMahu před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Hana84 před 2 hodinami
Celozrnné placky z bramborové kaše
jaroko před 3 hodinami
Staročeská křenová polévka
mira68 před 4 hodinami
Utopenci
magdalenka před 4 hodinami
Lehké kardinálovy řezy
magdalenka před 4 hodinami
Suroviny:
maso pečené,
vejce,
sýr tvrdý,
cibule,
majolka,
tvaroh,
hořčice,
petrželka,
mrkev,
pórek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)