Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 662 kJ / 4 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,20 g |
Tuky | 209,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 343 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 6,26 g |
Sacharidy | 690,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cukr, mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr a citronovou kůru smícháme, přidáme majonézu a mléko. Hmotu vlijeme do vymazané a moukou vysypané bábovky. Pečeme asi 3/4 hodiny.
Zveřejněno 26. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNxw
Moje poznámka
Bábovka z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNxw
Nejnovější recepty
Třešňový džem s rumem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové carpaccio
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové košíčky
Přidáno před 13 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 13 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 23 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 11 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 11 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 12 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 12 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 13 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 13 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 14 hodinami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 14 hodinami
Tématické fráze:
majonézová bábovka,
bábovka s majonézou,
bábovka z Majolky®,
recept bábovka s majonézou,
moučník z majonézy,
recept majonezova babovka,
domácí pečivo recepty buchta z majonézy,
moučníky z majonézy,
recepty z majonézy,
co je prdopeč,
majonézová bábovka recept,
časopis katka recepty,
babovka zmajonezy,
buchta z majonezy,
časopis katka online,
pečeme z majonézy,
bábovka z majonezou,
babovka z mojonezy,
recept na majonézu,
bábovka s Majolkou®
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
majonéza,
mléko,
cukr vanilkový,
kůra citronová
Komentáře (24)
BTW - mě nevadí prdopeč ani slintání - je to přirozená člověčí (i zvířecí reakce) - to by asi vědec Pavlov neměl co zkoumat
A konkrétně v receptech je hrubé porušení těchto pravidel něco takového zeřejnit.Mohu si to dovolit, protože vím, o čem mluvím. Proto tam také zaměstnávají člověka, který tyto chyby, ať již v pravopise nebo i chyby věcného významu, opravuje a bere za to plat. Mluvím teď jen o receptech - jinak to platí o každé oblasti.
Přečetla jsem si komentáře, nikdo se na rusalku jako sršeň nevrhl, pouze ji slušně požádali, aby napsala recept srozumitelněji a vyjádřila to žížalka naprosto trefně - viz z 29.1.- také si laskavě všimni, že se rusalka nijak neurazila a nedělalo ji těžkou hlavu to opravit.
Nezapomeň přidat ty časopisy, ať víme, že sis to jen "nevycucala z prstu" Děkuji a hezký den