Suroviny
Porce: podle velikosti plechu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 447 kJ / 3 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,10 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 12,97 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 6,93 g |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 695,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moc dobré řezy - orgasmus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nJ8
Moje poznámka
Moc dobré řezy - orgasmus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nJ8
Nejnovější recepty
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 22 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na zelí
bioubi před 43 minutami
Jednoduchá medvědí omáčka s bramborami
trdlo před 1 hodinou
Zapečené uzeniny s černým pivem
Darwin před 1 hodinou
Květák s hráškem na paprice
Hannah64 před 1 hodinou
Cuketové karbanátky s hermelínem
Tamara63 před 1 hodinou
Cuketová polévka trochu jinak
trdlo před 1 hodinou
Pečené cikánské koleno
astosch před 2 hodinami
Buchta Vanilkový obláček
Fitulka před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Fitulka před 2 hodinami
Cukeťák se sýrem
Ladu83 před 2 hodinami
Tématické fráze:
řezy orgasmus,
co dobrého upéct,
tvarohové nebíčko,
co upéct dobrého,
orgasmus řezy,
dobre rezy,
řezy orgazmus,
co upéct z jahod,
moučník orgasmus,
dobré řezy na plech,
orgasmus,
řez orgasmus,
moc dobre rezy,
dobré moučníky,
buchta orgasmus,
moc dobré řezy recept,
orgasmus na plechu,
řezy nebíčko,
ananasové nebíčko,
řezy
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
kakao,
kompot jahodový,
pomazánkové máslo,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
ořechy,
čokoláda na vaření
Komentáře (15)