Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehačkové kostky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

bystrouska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 570 kJ /
1 570 kcal
Bílkoviny53,32 g
Tuky56,94 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 412 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy201,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z bílků vyšleháme tuhý sníh a pak po jednom přišleháváme žloutky a postupně vmícháme prosátou mouku smíchanou s cukrem. Krok 2: Upečeme na plechu s pečícím papírem při 170°C asi 10 minut. Krok 3: Vychladlý korpus rozkrojíme na poloviny. Krok 4: Vyšleháme Ramu s vanilkovým cukrema, natřeme na korpus. Krok 5: Do druhé Ramy vmícháme kakao a cukr, ušleháme a natřeme na světlou šlehačku. Krok 6: Přiklopíme druhou polovinou korpusu a polijeme polevou.

Zveřejněno 16. 5. 2012

Poznámka autorky bystrouska

Autorkou receptu je paní Ivana N.(minibazar.cz). Recept mi přišel e-mailem. Oproti původnímu receptu jsem do těsta na korpus přidala 1/2 prášku do pečiva.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šlehačkové kostky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBRE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šlehačkové kostky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBRE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Markéta:Vadit to asi nebude:-8, jen poleva nebude tak tuhá, si myslím:-O.

a musí to být 100% tuk? bude hodně vadit když použiji Heru?:-?

safra:-//:-// tahle krása mi unikla:-( já bych si táák dala:-8:-p:-p vypadá to luxusně;-):-):yes::yes:

Bibinka:Moc děkuji, jsem ráda :-D, že Vám chutnalo a a děkuji za krásné fotky:yes:. Je pravda, že je toho málo asi tak 12 kousků:-O.

bystrouska:Bystrouško, tak jsem je dneska večer upekla a mocinky chutnaly:-p, jen by jich mělo být víc:-D Dávám ti 9.boda:yes:a k tomu 2 fotky;-)

Kokoska:To jsem moc ráda, že Vám chutnaly:-K. U nás se po nich taky jen zaprášilo;-):-8. Příště udělám z dvojité dávky.

tak musím jen vychválit:-pbomba:-K:yes: jen se po něm zaprášilo:-)

Hmmm,mám už chuť!!To bude dobrota.Bodík pro tebe!!:-D

Vlaďko řezy jsou určitě lahodné a lehké:yes::-D

vypada to hezky, davam bodik ;-)

:-OZajímavý a asi i dobrý:-*:yes:

Tématické fráze:
minibazar vaření a pečení, mini bazar recepty, můj minibazar, minibazar.cz, slehačkove dobroty, recepty mini bazar, šlehačková bomba, krémové kostky, minibazar recepty, minibazar.cz recepty, minibazar, můj minibazar.cz - ivana n, plněné šlehačkové kostky, šlehačkové recepty, řezy minibazar, koláče že šlehačového testa, šlehačové kostky, minibazarrecepty.cz, ivana minibazar, slehackovekostky

Suroviny:
vejce, kakao, mouka polohrubá, cukr moučkový, rama cremefine, cukr krupice, kakao, cukr vanilkový, čokoláda hořká, tuk 100%

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu