Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bazalkové minutkové nudličky z krkovičky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 11. 2011 20:40

Suroviny

Porce: 3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 898 kJ / 454 kcal
Bílkoviny4,82 g
Tuky34,42 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka Kouďová

21. 1. 2015 14:23

Bylo to opravdu dobré až na to že maso bylo tvrdé :-(, tak nevím, tady všichni říkáte že bylo měkoučké, jinak to bylo fakt super:-8

DAQV6

15. 7. 2012 13:07

Dobré to je :)

petrap

15. 1. 2012 17:11

Dnes jsem udělala z vykoštěného králíka a moc jsme si pochutnali:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2012 19:19

ivulinka: No, tobě možná, já sama sobě ne. Měla bych asi jíst jen kuřecí maso, ale když já tak ráda vařím všechno maso;-)

ivulinka ivulinka

13. 1. 2012 18:56

Jana Remkova:opět jsem poctěna, díky, děláš mi samou radost:-K:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2012 13:51

Ivo, výborné:-p. Zajímavá chuť s tím cukrem a zeleninou. Nesehnala jsem Kunovjanku, tak jsem dala Moravanku. Masíčko bylo krásně měkké, až jsem nevěřila, že to tak bude z krkovičky. Jako přílohu jsem udělala bramboráčky:-p. Plus ode mne už máš, tak ještě foto a dík za inspiraci;-)

magdalenka magdalenka

18. 11. 2011 18:03

BILKOVAI:súhlasím s tebou, je to veľmi šikovná devčica...:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

18. 11. 2011 17:58

No toto, Ivulinko ty,ty,ty:-! Po vaření tlačenky, kterou jsme předevčírem vařili a já se nechutně přecpala se snažím krotit v jídle, ale copak to jde? Ty Tvoje fotky...:-O:-p:-*:yes: Kdy to všechno stíháš? Tvá rodina má štěstí, že Tě má:-)) Polykám na sucho, ukládám a bodík dávám. Jak jinak?:yes:

Petra Ku. Petra Ku.

18. 11. 2011 17:43

Ivi, to vypadá moc dobře! A krkovičku mám ze všech vepřových nejraději, mohla bych brzo vyzkoušet :-):yes:

mysulka mysulka

17. 11. 2011 18:08

:-p mňamka:yes::-K

ivulinka ivulinka

17. 11. 2011 10:20

Sodovka: česnek jsem orestovala je na začátku, aby pustil aroma, pak jsem ho vyndala

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 11. 2011 01:18

Já taky nevím, co bych dodala! :-p:yes:

Sodovka Sodovka

16. 11. 2011 23:22

Ivulinko, mňam. :-p Kunjovanka nebo Moravanka dává pokrmu znamenitou - pikantní chuť. :-p Chtěla jsem se zeptat na česnek. Ty ho dáváš na pánev před masem. Nezhořkne pak, když ještě prudce maso opékáš? Já většinou česnek dávám ve chvíli, až je maso orestované. Přidávám ho až ke konci restování. Ivulinko, tvé nudličky z krkovičky si zaslouží + :yes:

1974andrea 1974andrea

16. 11. 2011 23:07

Pěkná minutka, krkovičku mám z vepřového nejraději:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 11. 2011 22:45

Ivulinko,tohle se Ti moc povedlo:-KKrásně připravená dobrota:-p+7:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kunjovanka minutkové recepty recepty z krkovičky na pánvi krkovička minutka veprove nudlicky na bazalce veprova krkovice na nudlicky minutkové pokrmy vepřové nudličky s bazalkou minutkové masové pokrmy recepty z krkovičky nudličky z vepřové krkovice veprove maso s kunjovankou kunjovanka recept vepřová krkovička na nudlicky co dobreho z krkovicky minutky z krkovičky veprove nudlicky zkrkovice maso s kunjovankou krkovicka na bazalce veprove s kunjovankou

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř, sušená bazalka, olej, cibule, cukr krystal, směs zeleninová sterilovaná, česnek, omáčka worcesterová, omáčka sojová, olej

TopRecepty.cz

Bazalkové minutkové nudličky z krkovičky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x7Nr