Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 763 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,93 g |
Tuky | 16,31 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 257,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché jablkové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgNR
Moje poznámka
Jednoduché jablkové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgNR
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 10 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 1 hodinou
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 2 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 4 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 5 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 15 hodinami
Tématické fráze:
hruškovi jablečné lívance,
jednoduché recepty z jablek,
jablkove livanecky,
jablkové hrudky,
jablkové lívance,
hruškovy lívanečky,
hruskovi jablecne livanecky,
jablkové recepty,
lívanečky s jablky,
jednoduché jablečné lívanečky,
jednoduché jablkové lívance recept,
jablkove lievance,
hruskovi livanecky,
jednoduchy recepty s jablky,
hrudky z jablek,
hruškovy jablečné lívance,
hruškovy jablečné lívanečky,
livanečky z jablek,
jedenuduche livanecky,
hruškovi lívance s jablkama
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
cukr,
vejce,
jablko
Komentáře (4)