Postup přípravy
Krok 1: Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.
Krok 2: Dresing si připravíme smícháním řeckého jogurtu, nasekaného kopru, limetkové šťávy a soli. Takto připraveným dresingem naplníme každou kapsu.
Krok 3: Nyní už si kapsu můžete naplnit čím budete chtít. Já jsem zvolila krůtí šunku, salát, goudu a jablíčko. Kapsy spojíme párátkem a můžeme podávat.
Zveřejněno 9. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Libanonský chléb s koprovým dresingem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx1A
Moje poznámka
Libanonský chléb s koprovým dresingem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx1A
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 45 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
libanonsky chleb,
libanonský chléb příprava,
libanonský chléb s jogurtem,
koprovým dressingem,
libanonská placka,
čím plnit řecký chleb,
recept na dresing s koprem
Suroviny:
libanonský chleba,
šunka krůtí,
salát hlávkový,
sýr gouda s vlašskými ořechy,
jablko,
jogurt řecký,
kopr čerstvý,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (1)