Suroviny
Porce: 7 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 050 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,68 g |
Tuky | 7,20 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 901 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 79,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkové karbanátky s hlívou ustřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XPv
Moje poznámka
Vločkové karbanátky s hlívou ustřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XPv
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 6 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 7 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 9 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 9 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 10 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 10 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 11 hodinami
Tématické fráze:
karbanátek z ovesných vloček s hlívou recepty,
hlivove karbanatky,
dietni vločkové karbanátky,
vlockove karbanatky s houbami,
karbanátky s hlívou,
www tn cz,
vločkové karbanátky s s houbami,
hlíva a ovesné vločky karbanátky,
vlockove karbanatky,
fazolové vločkové karbanátky,
houbovou vločkový karbanatky,
karbanátky s hlívou ústřičnou,
recepty s hlívou ustřičnou,
sojové karbanátky s hlivou
Suroviny:
máslo,
cibule,
hlíva ústřičná,
sůl,
pepř,
vločky ovesné,
omáčka sojová,
petrželka,
strouhanka
Komentáře (2)