

Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou
Suroviny
- 500 g umleté vepřové plece
- mletý černý pepř
- 2 vejce
- 150 ml zakysané smetany
- 180 g strouhaného čedaru
- 150 g umleté ostřejší klobásy
- Na trojobal :
- strouhanka
- vejce
- hladká mouka smíchaná s uzenou paprikou
Postup přípravy receptu
Mleté vepřové maso smícháme s vejci, zakysanou smetanou, strouhaným čedarem a namletou klobásou. Dobře vše promícháme. Ochutíme solí a pepřem. Obalíme v mouce s uzenou paprikou, vejcích a strouhance.
Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Podáváme s opečeným slaninovým bramborem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou
-
bystrouska: díky
-
Děkuji, slovíčko " mletá " vepřová plec se zakutálelo a už je na místě, díky za připomínku
-
Asi se chybka vloudila
-
Také bych to chápala, tak, že plec se namele
. Asi by to autorka receptu měla dopsat, takhle je to dost nesrozumitelné.
Nestačí jen recept zařadit do kategorie "mletá masa", ale recept se mi líbí a dávám ho do oblíbených, časem určitě vyzkouším -
Receptu nerozumíim, nemá být ta vepřová plec umletá ?