Suroviny
Porce: asi 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,52 g |
Tuky | 25,09 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 38,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli a brambory pokrájíme na stejné kousky. V hrnci na rozehřátém másle zesklovatíme cibuli. Přidáme brambory, vegetu, zalijeme 500 ml vody a vaříme do změknutí brambor.
Krok 2: Když jsou brambory měkké, polévku rozmixujeme a dle hustoty dolijeme ještě asi 200 ml vody. Dle chuti osolíme a prohřejeme.
Krok 3: Hotovou polévku nalijeme do talířů a ozdobíme smaženými kuličkami do polévky a strouhaným tvrdým sýrem.
Zveřejněno 10. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výdatná krémová cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZD3
Moje poznámka
Výdatná krémová cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZD3
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 15 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 16 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 29 minutami
Václavkový guláš
Sahula před 32 minutami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 33 minutami
Guláš z václavek
Sahula před 35 minutami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 42 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 56 minutami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 1 hodinou
Klasické palačinky
Vendeliin před 2 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 5 hodinami
Tématické fráze:
krémová cibulačka,
krémová cibulačka recept
Suroviny:
cibule,
brambory,
máslo,
vegeta,
voda,
sůl,
sýr tvrdý,
Komentáře (1)