Pstruh na slanině

tejaja Kuchařka:

Ryby 5 názorů

56

Suroviny

4 pstruhy
100 g slaniny
4 väčšie zemiaky
60 g šunky
1 žĺtok
petržlenová vňať
1 lyžica strúhanky
50 ml mlieka
soľ
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy umyjeme a osušíme.

  2. Zemiaky ošúpeme a uvaríme. Ešte teplé rozšľaháme s maslom na kašu. Pridáme na jemno nasekanú šunku, žĺtok, nasekanú vňať, osolíme. Podľa potreby zahustíme lyžicou strúhanky.

  3. Pstruhy naplníme zemiakovou zmesou tak, aby ostali otvorené.

  4. Na dno pekáčika dáme 4 širšie plátky slaniny, na každý plátok položíme naplneného pstruha náplňou dolu. Zvyšnou slaninou prikryjeme pstruhy a dáme do rúry piecť, podľa veľkosti 20 – 30 minút. Pred koncom pečenia postriekame pstruhy mliekom a zmiernime teplotu.

  5. Pstruhy podávame obložené citrónom a zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pstruh na slanině

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pstruh na slanině pstruh recepty pstruh pstruh ve slanine babicovy dobroty recepty pstruh pstruh recept recept na pstruha babicovy dobroty pstruh recept ryby recepty pstruh recept pstruh ryba recepty pstruh slanina ryba a zemiaky ryby recepty recepty na pstruha dobroty ze pstruha recepty ryby pstruh ve slanině pstruh na slanině pečený bybicovy dobroty pečený pstruh

Zapomněl/a jsem heslo