Jahodová smetanová zmrzlina
Zmrzlina která spojuje sladkost zralých jahod s jemností smetany. Domácí verze této oblíbené pochoutky vyniká svou plnou chutí a krémovou konzistencí bez zbytečných přísad. Ideální jako samostatný dezert nebo jako doplněk k palačinkám.
Suroviny pro 1 dávka
nižší forma široká asi 12 cm, dlouhá 24 cm
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,36 g |
Tuky | 12,65 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 70,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová smetanová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Z3j
Moje poznámka
Jahodová smetanová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Z3j
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 15 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 16 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Tématické fráze:
jahodová zmrzlina
Suroviny:
smetana ke šlehání,
žloutek,
cukr moučkový,
jahody
Komentáře (2)