Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 366 kJ / 88 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,07 g |
| Tuky | 0,31 g |
| Vláknina | 9,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepat, osolit, opepřit a obalit v hladké mouce. Zprudka opéct na sádle ve větším hrnci a vyjmout ven.
Krok 2: Do výpeku nasypat cibuli nakrájenou na čtvrt kroužky, na drobno nakrájený česnek a zázvor. Orestovat do sklovata, poté přidat rajský protlak. Prohřát a zalít vodou, podle požadovaného množství omáčky (cca 300 ml). Přidat pesto a kotlety.
Krok 3: Dusit do změknutí masa. Dosolit, dopepřit, případně podlít, dle chuti.
Zveřejněno 20. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá kotleta paní Jany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Rvw
Moje poznámka
Voňavá kotleta paní Jany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Rvw
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 28 minutami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 10 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 13 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 13 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 14 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 14 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 15 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 15 hodinami
Suroviny:
kotleta,
protlak rajčatový,
cibule červená,
zázvor,
česnek,
pesto bazalkové,
mouka hladká,
pepř,
voda
Komentáře (1)