Játra na smetaně

AndelaC Kuchařka: AndelaC

Doba přípravy: cca 45 minut 4 - 5 porcí Pokrmy z vnitřností 3 názory

Suroviny

500 g vepřových jater
100 g anglické slaniny
1 svazek lahůdkové cibulky
2 lžíce kečupu
solamyl na zahuštění (dle obliby hustoty)
200 ml smetany
sůl
provensálské koření
voda
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hlavičky z cibulky a slaninu nakrájíme na kostičky a dáme osmažit.

  2. Když začne slanina sklovatět, přidáme játra. Játra je důležité dostat do stavu konzumovatelnosti.

  3. Potom přidáme provensálské koření a kečup, provaříme.

  4. Pokrájíme nať z cibulky a přidáme k játrům, promícháme, přisypeme solamyl, lehce podlijeme vodou, prováříme, doladíme hustotu, přidáme smetanu a osolíme dle chuti. S rýží to bylo moc dobré.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Játra na smetaně

Tématické fráze: jatra na smetaně vepřová játra na smetaně ovčí játra vepřove jatra na smetaně ovči jatra recept jatra z ovce játra na smetaně recept ovčí játra recepty játra na smetaně s rýží kraličí jatra na smetane jatra nasmetane recept na ovčí játra jatra recept vepřová játra na smetaně s rýží játra ovčí jatra na smetne vepřová játra s rýží kuřecí játra na smetaně králičí játra na smetaně s rýží recepty játra na smetaně

Zapomněl/a jsem heslo