Játra na smetaně

AndelaC Kuchařka: AndelaC

Doba přípravy: cca 45 minut 4 - 5 porcí Pokrmy z vnitřností 3 názory

Suroviny

500 g vepřových jater
100 g anglické slaniny
1 svazek lahůdkové cibulky
2 lžíce kečupu
solamyl na zahuštění (dle obliby hustoty)
200 ml smetany
sůl
provensálské koření
voda
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hlavičky z cibulky a slaninu nakrájíme na kostičky a dáme osmažit.

  2. Když začne slanina sklovatět, přidáme játra. Játra je důležité dostat do stavu konzumovatelnosti.

  3. Potom přidáme provensálské koření a kečup, provaříme.

  4. Pokrájíme nať z cibulky a přidáme k játrům, promícháme, přisypeme solamyl, lehce podlijeme vodou, prováříme, doladíme hustotu, přidáme smetanu a osolíme dle chuti. S rýží to bylo moc dobré.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Játra na smetaně

Tématické fráze: jatra na smetaně vepřová játra na smetaně ovčí játra vepřove jatra na smetaně vepřová játra na smetaně s rýží jatra z ovce ovči jatra recept kraličí jatra na smetane játra na smetaně recept ovčí játra recepty játra na smetaně s rýží recept na jatra na smetane jatra nasmetane játra na na smetane recept jatra na smetaně recept na ovčí játra recepty játra na smetaně jatra recept játra ovčí recept na játra na smetaně recept

Zapomněl/a jsem heslo