Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený králík s hořčičnou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

20. 1. 2018 12:03

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 043 kJ / 1 922 kcal
Bílkoviny15,06 g
Tuky179,12 g
Vláknina12,21 g
Cholesterol 162 mg
Sodík 3,75 g
Sůl9,32 g
Sacharidy60,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Převzato z PRIMA FRESH.

Bylo to vážně vynikající. S pečenými brambůrky - super. Druhý den ještě lepší. Dala jsem to sem hlavně proto, abych si recept mohla uložit do svých oblíbených pro další použití.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

21. 1. 2018 10:37

AndelaC: Jak píše Cat - opravdu jde o fotku. Recept je sice zkopírován, zdroj jsi ale uvedla. Sice to není asi ideální, lépe je popsat postup svými slovy, ale to je opravdu v mnoha případech nedohledatelné. Řečeno s klasikem "Poslední dobou se nám tady rozmohl takový nešvar", že i renomované kuchařky nepokládají za nutné uvést zdroj, kde čerpaly inspiraci a totožné suroviny v iluzi, že jsou snad jediné, komu na ty opsané recepty padlo oko ;-):-8. Důležité je ale jednoznačně to, že fotka by měla být vlastní. Není potřeba recept odstraňovat, až znovu budeš připravovat, tak zkus vyfotit a pak fotku přidat:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

21. 1. 2018 10:26

AndelaC: tady šlo spíš o fotku u receptu, ta se cizí přidávat opravdu nesmí.
Pokud přidáš recept odjinud, kterým ses inspirovala, je fajn napsat jej vlastními slovy (nebo aspoň neopisovat, nekopírovat doslova) a do Poznámky uvést zdroj receptu ;-)

AndelaC AndelaC

21. 1. 2018 00:34

hosta: Četla jsem, četla. Ale souhlas autora nemám. Zkusila jsem zadat do vyhledávače a autorů je mnoho. Přes kitchen story, prostřeno a Polreicha..... hodně. Všech se ptát nebudu,na to nemám čas.
Bohužel skutečně autorských receptů je málo, hodně málo. Zajímalo by mě, kolik jich je na topreceptech skutečně takových. Snažila jsem se být poctivá a uvedla, že recept není můj, kamenovat se nenechám. Tak ten recept prosím dejte pryč. Já si ho vytisknu a dám doma do kuchařky. Omlouvám se.

hosta hosta

20. 1. 2018 20:26

AndelaC: :-) pečlivěji čtěte vy : "Recepty nekopírujte z jiných webů bez souhlasu autora. Fotografie přidávejte pouze vlastní."

zizala zizala (moderátorka)

20. 1. 2018 17:51

AndelaC: Při vkládání fotky máte upozornění, že fotky se vkládájí pouze vlastní. Je to pravidlo Topreceptů. Raději příště přidejte recept bez fotky. U receptu jste správně uvedla zdroj :yes::yes:

AndelaC AndelaC

20. 1. 2018 17:33

hosta: Napsala jsem, že jsem recept (tedy i s fotkou) převzala! Nic jsem nevydávala za své! Teď si připadám jak přistižená školačka!:-//
A jestli jste ze mě znechucená, čtěte pečlivěji!!!

hosta hosta

20. 1. 2018 15:25

zajímavě určitě, škoda že je fotka zcizená http://kitchenstory.cz/peceny-kralik-s-horcicnou-o... - fotku mažu:-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2018 12:33

Tahle úprava králíka vypadá hodně zajímavě. Už jsem myslím dělala králíka na hořčici, ale tohle vypadá zas jinak. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený králík na hořčici pečený králík na smetaně s hořčicí pečený králík s horčicí nejlepší pečený králík s hořčicí králik pečený na hořčici pečený králík s omáčkou králík na hořčici a slaninou a s pečeným česnekem pečený králík na smetaně pceny králíka hořčičná omáčka recept králík v hořčičné omáčce nejlepší králík na hořčici pečený králík na česneku s hořčicí pečeny králík na medu pčený králík na hořčici kralík na dijonske horcici králík na citronech kralik na citronu peceny kralik v dijonske omáčce pečený kralik v hořčičné omacce

Suroviny: králík, slanina, sůl, pepř, česnek, rozmarýn, vývar zeleninový, hořčice dijonská, med, sůl, pepř, smetana, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Pečený králík s hořčičnou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WrzX