Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 442 kJ / 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,10 g |
| Tuky | 22,00 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 89,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čokoládu nalámeme a ve vodní lázni ji necháme rozpustit.
Krok 2: Následně postupně přimícháváme ostatní suroviny tak, aby se směs dohromady řádně spojila. Perníkového koření jsem dala od oka, přibližně 2 kávové lžičky
Krok 3: Směs přivedeme do mírného varu a přemístíme do nádoby na fondue. Podáváme s nakrájeným ovocem :-).
Zveřejněno 26. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové fondue s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jo5K
Moje poznámka
Čokoládové fondue s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jo5K
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 33 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Suroviny:
čokoláda hořká,
med,
smetana na vaření,
koření do perníku
Komentáře (1)