Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 180 kJ / 6 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,80 g |
Tuky | 391,58 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 691,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto:
Ingredience vložíme postupně do domácí pekárny. Zapneme program TĚSTO.
Po ukončení programu z těsta vyválíme nudličky 1 cm široké a 20 cm dlouhé, které pak stočíme.
Na plechu necháme vykynout.
Potřeme vajíčkem a pečeme horkovzduchem cca 15 minut při 200°C.
Po vychladnutí podélně houstičky rozkrojíme. Krok 2: Krém:
Uvaříme pudink, který necháme vychladnout. Mezitím vyšleháme
máslo s cukrem, do kterého pak zašleháme pudink a kápneme trochu esence.
Vyšleháme hladký krém, kterým plníme houstičky. Krok 3: Necháme yychladit v ledničce.
Před podáním pocukrujeme.
Ingredience vložíme postupně do domácí pekárny. Zapneme program TĚSTO.
Po ukončení programu z těsta vyválíme nudličky 1 cm široké a 20 cm dlouhé, které pak stočíme.
Na plechu necháme vykynout.
Potřeme vajíčkem a pečeme horkovzduchem cca 15 minut při 200°C.
Po vychladnutí podélně houstičky rozkrojíme. Krok 2: Krém:
Uvaříme pudink, který necháme vychladnout. Mezitím vyšleháme
máslo s cukrem, do kterého pak zašleháme pudink a kápneme trochu esence.
Vyšleháme hladký krém, kterým plníme houstičky. Krok 3: Necháme yychladit v ledničce.
Před podáním pocukrujeme.
Zveřejněno 27. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné pudinkáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3ll
Moje poznámka
Výborné pudinkáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3ll
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 5 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 5 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 5 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 3 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 4 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 4 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 4 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 6 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 6 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 7 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
droždí sušené,
žloutek,
mléko,
olej,
sůl,
mléko,
pudinkový prášek,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr moučkový,
esence vanilková
Komentáře (5)