Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 553 kJ / 2 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 264,33 g |
| Tuky | 124,66 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 2,83 g |
| Sůl | 6,65 g |
| Sacharidy | 24,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostěný bůček nakrájíme na plát, rozklepeme, potřeme prolisovaným stroužkem česneku, osolíme, vložíme klobásu, zatočíme a upevníme párátky nebo omotáme kuch. provázkem. Kotouč potřeme zbylým lisovaným česnekem (česneku můžeme dát i více) a posypeme kmínem.
Krok 2: Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme zatočené maso a za občasného podlévání pečeme v troubě doměkka. Kotouč vyjmeme, šťávu vyrestujeme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, povaříme a šťávu přecedíme na kotouče. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s brambory, k tomu se hodí špenát, nebo i zeleninový salát.
Zveřejněno 30. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustopečský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyQR
Moje poznámka
Hustopečský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyQR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Suroviny:
bůček,
klobása,
česnek,
sůl,
kmín celý,
tuk,
cibule,
vývar masový,
Komentáře (4)