Suroviny
Porce: 4 plechy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 166 kJ / 4 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,56 g |
Tuky | 262,56 g |
Vláknina | 13,58 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 485,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme změklé máslo, vejce, moučkový cukr, vanilkový cukr, citronovou kůru a rozšleháme. Přidáme mouku s práškem do pečiva a uhněteme těsto.
Krok 2: Tukem vymažeme 4 plechy, musí být rovné, aby na něm nastřílené těsto pěkně drželo. Část těsta dáme do válce u pistole a nastřílíme na plech různé tvary. Pečeme ve středu trouby, vyhřáté na 170 °C. Hlídáme je, a jakmile začnou růžovět ze spodní stany, vytáhneme plech a stáhneme je z něj.
Zveřejněno 22. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Davídkovi pistolníci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pNmy
Moje poznámka
Davídkovi pistolníci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pNmy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Thajské curry
Trol60 před 2 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 29 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
cukr vanilkový,
vejce,
prášek do pečiva,
kůra citronová
Komentáře (1)