Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 182 kJ / 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,26 g |
| Tuky | 30,26 g |
| Vláknina | 16,66 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 583 mg |
| Sůl | 1,39 g |
| Sacharidy | 33,62 g |
Postup přípravy
Přidáme zbývající koření a podlijeme vodou.
Dusíme do měkka. Mně se osvědčil tlakový hrnec. Zkrátí vaření na polovinu. Ale může se použít i normální hrnec a pozvolna vařit. Krok 3: Když je maso měkké tak ho vytáhneme stranou, přidáme mouku a škrob a rozmixujeme ponorným mixérem do hladké konzistence. Povaříme 10 minut. Poté vrátíme maso zpět do omáčky. Krok 4: Já jsem jako přílohu použila houskový knedlík, ale můžete i těstoviny nebo rýži.
Zveřejněno 11. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žaludky a celerová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wM7J
Moje poznámka
Kuřecí žaludky a celerová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wM7J
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 43 minutami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 28 minutami
Kuře na zelí
[email protected] před 46 minutami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 1 hodinou
Žitný chléb
janatka před 1 hodinou
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 1 hodinou
Pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 1 hodinou
Šunkofleky II
Valis před 1 hodinou
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 1 hodinou
Suroviny:
žaludky kuřecí,
cibule,
celer,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
česnek sušený,
olej,
mouka hladká,
škrob kukuřičný,
voda
Komentáře (1)