Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 964 kJ / 3 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,90 g |
Tuky | 166,27 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 397,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předehřej troubu na 200 stupňů.
Krok 2: Do hrníčku odměř olej.
Krok 3: Smíchej v míse mouku, kypřicí prášek, vanilkový cukr, sůl a skořici. Rozkrájej nožem hořkou čokoládu
Krok 4: Ušlehej vejce a cukr do pěny. Střídavě přidávej mléko, olej a směs mouky připravenou v předchozím kroku. Nakonec vmíchej nasekanou čokoládu.
Krok 5: Naplň rovnoměrně těstem papírové košíčky vložené do formy. Peč muffiny 20 minut.
Zveřejněno 1. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2YDL
Moje poznámka
Čokiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2YDL
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 17 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Suroviny:
olej slunečnicový,
mouka hladká,
kakao,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
skořice,
sůl,
čokoláda hořká,
vejce,
mléko,
cukr
Komentáře (5)