Můj oblíbený celerový salát
Ikdyž celer patří mezi opomíjený druh zeleniny, dá se z něho připravit spousta výborných pokrmů. Například jednoduchý salát se salámem a paprikou, který může být lehkou večeří nebo přílohou k masu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 172 kJ / 1 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,95 g |
| Tuky | 124,62 g |
| Vláknina | 33,75 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 3,65 g |
| Sůl | 8,63 g |
| Sacharidy | 35,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka a na hrubém struhadle nastrouháme.
Krok 2: Mrkev, okurky a sálám nastrouháme, z papriky vykrojíme jadřinec a nakrájíme nadrobno.
Krok 3: Přidáme plnotučnou hořčici, tatarku a trochu láku z okurek.
Krok 4: Vše promícháme a dochutíme solí a mletým pepřem podle potřeby.
Zveřejněno 16. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj oblíbený celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZAX
Moje poznámka
Můj oblíbený celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZAX
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 41 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 42 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
celer,
mrkev,
salám měkký,
sůl,
pepř mletý,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
tatarská omáčka,
lák z okurek
Komentáře (6)