Perníčky z ječné mouky
Perníčky můžeme upéct z klasické bílé mouky, ale také z dalších variant, jako je třeba ječná mouka. Ta má v sobě spoustu vitamínů a minerálů a je prospěšná pro zažívání. Perníčky z ní budou chutnat dokonale.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníčky z ječné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkYOY
Moje poznámka
Perníčky z ječné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkYOY
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 6 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 11 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 4 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 6 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 6 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 7 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 8 hodinami
Suroviny:
koření do perníku,
zázvor,
mouka ječná,
cukr třtinový,
kakao,
lusk vanilkový,
máslo,
sůl,
med,
soda jedlá,
rum,
vejce,
vejce,
ořechy,
čokoláda tmavá
Komentáře (1)