Tečkovaná bábovka
Bábovka patří mezi klasiku českých moučníků. V tomto jednoduchém receptu najdete spojení křupavého máku, který udělá i krásnou strukturu v těstě, citronové šťávy a smetany, která dodá těstu vláčnost a jemnost na chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tečkovaná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3K4
Moje poznámka
Tečkovaná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3K4
Nejnovější recepty
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 55 minutami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Linecké růžičky
Přidáno před 3 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 51 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 1 hodinou
Linecké cukroví
jarmila58 před 1 hodinou
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pracny
xx_nattali_xx před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 2 hodinami
Perníčky
xx_nattali_xx před 2 hodinami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 3 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 3 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
smetana ke šlehání,
máslo,
mák,
šťáva citronová,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (3)