Vepřový jazyk na česneku
I když na první pohled tak nepůsobí, je vepřový jazyk opravdovou delikatesou a jedním z nejlepších kousků vepřového masa. Připravte jej jednoduše, osmahnutím na sádle s výpekovou omáčkou, s cibulí a česnekem.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1xQ
Moje poznámka
Vepřový jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1xQ
Nejnovější recepty
Banánový chlebíček
Přidáno před 12 minutami
Boršč na neděli
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky ze Slezska
MarzamKa před 6 minutami
Smažený Hermelín
Kajkajak před 14 minutami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
martianekk před 15 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Sarinka56 před 19 minutami
Medovo - jablečné muffiny
Anninkakuchar před 25 minutami
Kávový perník s rumem a ovocem
Ellen1 před 1 hodinou
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
zackovam před 1 hodinou
Brambory s tvarohem
Piedra před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
catmilena před 2 hodinami
Pórková polévka krémová
Valis před 2 hodinami
Suroviny:
jazyk vepřový,
cibule,
česnek,
sádlo,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
mouka polohrubá
Komentáře (1)