Hráškový krém s cizrnou
Hráškový krém připravíme velmi snadno. Navíc díky lahodné, jemné a nasládlé chuti chutná skoro všem, oblíbí si ho jistě i děti. Do polévky po rozmixování přidáme sterilovanou cizrnu, bude tak ještě vydatnější.
Postup přípravy
Krok 1: Mražený hrášek vsypeme do zeleninového vývaru a vaříme asi 10 minut.
Krok 2: Pak rozmixujeme tyčovým mixérem a propasírujeme přes sítko.
Krok 3: Cizrnu scedíme, opláchneme vodou a přidáme do hráškového krému.
Krok 4: Podáváme v miskách.
Zveřejněno 30. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškový krém s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jo4
Moje poznámka
Hráškový krém s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jo4
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 3 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 6 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 7 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 7 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 7 hodinami
Suroviny:
hrášek mražený,
cizrna sterilovaná,
vývar zeleninový
Komentáře (1)