Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 914 kJ / 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
Tuky | 16,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 598 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 49,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skandinávská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YgO
Moje poznámka
Skandinávská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YgO
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 5 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 17 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná banánová bábovka
Borinka před 26 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 50 minutami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 2 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 6 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 14 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 14 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
skandinávská rybí polévka,
díně,
recepty z dine,
rybí polévka skandinávská,
skandidavska rybí polévka,
díně recepty,
skandinávská pomazánka,
skandidavska polevka,
recepty dině,
skandinávská rybí polévka recept,
skandinávské rybí polevka,
skandinábská rybí polévka,
skandinávská rybí polévka,
jidla z dine,
skandivska,
recept na dině,
skandzdavska,
skandinávská rybí,
skandinávské moučníky,
skandinavske kure recept
Suroviny:
ryba mořská,
mléko,
mouka hladká,
květ muškátový,
sůl,
hrášek sterilovaný
Komentáře (7)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Zdravím. Podle toho, jak jste velcí jedlíci, ale počítá se se čtyřmi porcemi. O.