Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové pohankovo-ovesné vafle

Na snídani, na svačinu a i s sebou do krabičky můžete připravit tyto jemné a přirozeně bezlepkové vafle. kombinace pohankové a ovesné mouky je zároveň prospěšné pro naše zažívání. Doplnit je můžete jogurtem, marmeládou a ovocem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tedikontakt

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Máslo, vejce a cukr ušleháme do hladka. Poté přidáme mouku, vanilkový cukr a kypřicí prášek do pečiva. Krok 2: Všechno důkladně ušleháme a necháme chvilku odstát. V případě potřeby přidáme trochu vody. Krok 3: Vafle pečeme v dobře rozpáleném vaflovači. Po vyjmutí necháme vychladnout na mřížce.

TIP: S čím podávat vafle a jak je ozdobit

Zveřejněno 29. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové pohankovo-ovesné vafle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrzzM

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové pohankovo-ovesné vafle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrzzM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
máslo, vejce, mouka pohanková, mouka ovesná, cukr vanilkový, cukr třtinový, kypřící prášek do pečiva, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu