Tilapie

Ryby Doba přípravy: 30 min. 7 názorů

Ryby Doba přípravy: 30 min. 7 názorů

Suroviny

500 g tilápie
2 Pl hladké mouky
1 ČL nadrceného pepře
1 Čl sladké mleté papriky
špetka chilli koření
sůl
koření na ryby
Olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Mouku, pepř, papriku a chilli koření smícháme v misce. Tilápii posolíme a posypeme špetkou koření na ryby, obalíme v mouce a smažíme na rozpáleném oleji.

Komentáře k receptu Tilapie

  • Pan Tubar, obchodník exotickou zvěří Pan Tubar, obchodník exotickou zvěří(neregistrovaný)

    No, vážená Suslajdo, Vy jste z ryby udělala tzv. nosič chutí. To znamená, že jste úplně potlačila skutečnou chuť masa a toto slouží jen jako jakýsi korpus, pro jiné chutě. Aniž bych chtěl komukoli brát jeho kulinářské výboje, tak vězte, že čím méně, tím lépe. Konkrétně, když vezmete na rybu cokoli ostrého, stejně to platí pro maso, je jeho chuť v tahu. Pokud vaříte tímto způsobem, je vhodné kupovat to nejlevnější maso, které existuje. Když třeba vidím, jak si na T-bone někdo nakydá ostrou omáčku, vraždil bych. Jinak Tilapie nilská, čeky okounovec nilský, je sladkovodní ryba, pozor na to, chová se v subtropických vodách afriky, Jižní Ameriky, Madagaskaru. Je to pdobný hnůj, jako je Pangasius, neboť tráví celý život v té nejhnusnější vodě. Znáte dolní tok Nilu? Nebo většinu toků jihoamerických řek? Je to stejná špína, jako Mekong, kde se chová Pangasius. Nedávno jsem, dokonce, četl, že jakási kuchařka naloží tyto ryby do vlažné vody a nechá ten vodní nástřik, který je zmražen na povrchu ryby a po rozpuštění vodu vyleje, nahraedí vodou novou a nechá odmočit, aby dostala to svinstvo pryč. Dovedete si představit kvalitu toho materiálu, když to sleje podruhé?

    Odpovědět

  • suslajda suslajda(autorka receptu)

    Anna Kocikova:děkuji:-*

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    O tilapii jsem už také slyšela a než se mi poštěstí ochutnat:-*druhý bodík posílám:-p+2:yes:

    Odpovědět

  • ella1 ella1

    jé,to vypadá dobře....

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    V jednoduchosti je krása a chuť ;-);-);-)

    Odpovědět

  • suslajda suslajda(autorka receptu)

    Simona Kucerova:Simčo je výborná taky jsem ji jedla poprvé moc jsme si pochutnali:-*děkuji

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    moc pěkný receptík,tu rybičku bych ráda ochutnala:-pještě jsem jí nikdy nejedla,ale dost jí lidi chválí;-):yes:+1

    Odpovědět

Tématické fráze: tilapie tilapie recept tilapie recepty tilápie ryba recepty ryba tilapie recept tilapie tilapia talápie telapie tilapia recept recepty z tilapie ryba talápie recept na tilapie tilápie-ryba recepty tilapie tylapie ryba telapie tilápie příprava recept na rybu tilapie recepty na pripravu tilapie