Zavařené vepřové maso
Zavařené vepřové maso je skvělý způsob, jak si připravit domácí zásoby kvalitního jídla. Maso se zavařuje ve vlastní šťávě, zůstane šťavnaté a plné chuti. Ideální pro rychlý oběd – stačí otevřít sklenici a ohřát s chlebem či přílohou.
Suroviny
Porce: 8 velkých sklenic (500 g masa v jedné sklenici)
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené vepřové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EPr
Moje poznámka
Zavařené vepřové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31EPr
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 9 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno před 19 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 22 minutami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 58 minutami
Nebe v hubě
Kookina před 1 hodinou
Domácí kečup
Fitulka před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 2 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 2 hodinami
Hovězí roštěná podle prababičky Anežky
Zdencek před 3 hodinami
Cookies s čokoládou
Falp. před 3 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
LA.63 před 3 hodinami
Cuketový sachr
Dasika.84 před 3 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
kůže vepřová,
sůl
Komentáře (1)