Holandský řízek podle Honzy Punčocháře
Pravé holandské řízky, připravené z mletého bůčku, zjemněné strouhaným sýrem a mlékem jsou dokonale křupavé na povrchu a uvnitř šťavnaté a vláčné. Připravte si toto oblíbené jídlo Honzy Punčocháře s ním a přesně podle jeho chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holandský řízek podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6ooE
Moje poznámka
Holandský řízek podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6ooE
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 3 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 17 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slepice na paprice
vladhn před 6 minutami
Medovníkové koule
milhausz1984 před 14 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 15 minutami
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 22 minutami
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 27 minutami
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 28 minutami
Chutné vafle
GitaV před 1 hodinou
Sedlácké fondue
vitula1 před 5 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 17 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 17 hodinami
Suroviny:
bok vepřový,
sýr tvrdý,
mléko plnotučné,
mouka hladká,
strouhanka,
vejce,
mléko,
ořech muškátový,
petrželka hladkolistá,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
okurka čerstvá,
ocet vinný,
olej olivový,
cibule červená,
cukr krupice,
sůl
Komentáře (4)