Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 809 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,20 g |
Tuky | 23,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 231 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 9,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s klobásou a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knX
Moje poznámka
Špagety s klobásou a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/knX
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 9 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 19 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 20 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 6 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 7 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 8 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 8 hodinami
Tématické fráze:
špagety s klobáskou,
jídla s bazalkou,
těstoviny s klobásou,
špagety sklobásou,
použití bazalkového pesta,
česnekové pesto,
pesto použití,
použití pesta,
špagety bazalkové pesto,
recepty s bazalkou,
špagety bazalka,
bazalkové pesto,
jidlo s bazalkou,
špagety pesto,
pesto s bazalkou,
bazalka spagety,
vaření klobásy,
bazalkové pesto na špagety,
použití bazalkového pesta recepty,
pesto s klobásou
Suroviny:
těstoviny špagety,
pesto bazalkové,
sůl,
olej,
sýr strouhaný,
klobása
Komentáře (3)