Špagety s ančovičkou, olivami a bazalkou

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Těstoviny 1 názor

Suroviny

4 stroužky česneku
7 lžic olivového oleje
2 hrsti černých vypeckovaných oliv
10 dkg ančoviček (v oleji)
asi 20 malých rajčátek
sůl
hrubě mletý pepř
2 feferonky čerstvé nebo sušené
2 hrsti čerstvé bazalky (listů)
Domácí špagety:
20 dkg semolinové mouky
2 vejce
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji krátce osmahnu na plátky nakrájený česnek, přidám nasekané feferonky, rajčata rozkrájená na půlky, olivy na půlky, ančovičky nakrájené na kousky. Vše chvíli podusím.

  2. Osolím, opepřím a přidám nasekanou bazalku (pár listů si nechám na ozdobení), přimíchám uvařené špagety a servíruji. Můžete si na to dát i nějaký sýr. Při solení pozor, protože ančovičky jsou dost slané.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Špagety s ančovičkou, olivami a bazalkou

Tématické fráze: špagety s ančovičkami spagety s ancovickama feferonky s olivami a česnek špagety s ančovičkami a olivami nejlepší špagety s ančovičkami ančovičky recept recept ančovičky špagety s bazalkou a rajčaty a olivy špagety s ančovičkami a fenyklem špagety a ančovičkami špagety s ančovičkami a olivy recept špagety s tunakem a ančovičkami spagetys amcovickami spagetty s ančovičkou recept spagety s ancovickama špagety s ančovikama špagety feferonka ančovička

Zapomněl/a jsem heslo