Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 428 kJ / 3 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 268,37 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 752 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 313,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Košiláčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEXQ
Moje poznámka
Košiláčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEXQ
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 21 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře se slaninou a paprikami
jindrastec před 5 minutami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Michal.Kuchnik před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 4 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 6 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 6 hodinami
Tématické fráze:
kosilacek,
cukrovi kosilacci,
moučníky z bílku,
ořechové čtverečky s třeného těsta,
recepty-košiláčci,
jak zpracovat spenat
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
žloutek,
mléko,
kvasnice,
cukr,
ořechy,
cukr moučkový,
bílek
Komentáře (9)
Nadja:
1/ klasicky kynuté,
2/ nebo se vzešlým kváskem a bez kynutí,
3/ nebo do těsta kvasnice jen rozdrobit a hned vše zpracovat.
A když košiláčky slepíme a hned potřeme žloutkem, tak už se před pečením asi kynout nenechávají!?