Postup přípravy
Krok 1: korpusy promažeme krémem a dozdobíme dle vlastní fantazie a příležitosti...
Zveřejněno 29. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kniha k výročí 100 let gymnázia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5OY
Moje poznámka
Kniha k výročí 100 let gymnázia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5OY
Nejnovější recepty
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 53 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno 10. 7. 2025 06:47:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 1 hodinou
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 1 hodinou
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 2 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 2 hodinami
Cukeťák II
xSarka před 3 hodinami
Uzená zelňačka
Vašek před 3 hodinami
TOP Banánový chlebík
danila před 4 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
Sally.K51 před 4 hodinami
Masové kuličky na kedlubnách
Liduš před 4 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 7 hodinami
Tématické fráze:
dort kniha k výročí,
dort pro učitelsky sbor,
dort kniha pro 55 výročí .cz,
dort k 50 narozeninám s jedlým papírem,
dort 100 let,
dort na učitelský namět,
100 let receptů,
učitelský dort,
výročí z perníku,
gymnázium dort,
dort ke 100,
dort kniha výročí,
učitelský koláč,
dort s jedlým papírem výročí,
kniha pro psani receptu,
dort ke 100 let,
jak vyrobit francouzsky jedly papir,
dorty k výročí,
dort kniha s jedlým papírem,
moučníky k vyročí
Suroviny:
piškot ořechový,
krém máslový,
marcipán,
zdobení
Komentáře (8)