Plněné kokosky máčené v čokoládě

IvanaS Kuchařka: IvanaS

Cukroví , Pečené 5 názorů

Suroviny

Na kokosky
25 dkg kokosu
0,5 kg moučkového cukru
(25 dkg bílků)
Na linecké
15 dkg hladké mouky
10 dkg solamylu
14 dkg másla
9 dkg moučkového cukru
1 žloutek
šťáva z půl citronu
těsto necháme asi 1 hodinu odpočinout
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ve vodní lázni všechny suroviny nahřejeme asi na 45°C, pak přidáme 3 lžíce hladké mouky, chvíli mícháme a necháme vychladnout za občasného míchání. Nešlehá se, jen se míchá.

  2. Sáčkem stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé hromádky, pečením nabudou. Pečeme ve středně teplé troubě.

  3. Pečené kokosky se mohou přilepit na kolečko z lineckého těsta pomocí máslového krému a marmelády. Spodky kokosek se máčí v čokoládě.

  4. Na linecká kolečka smícháme všechny suroviny a vypracujeme těsto, z kterého vykrajujeme kolečka a pečeme ve středně teplé troubě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 682 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněné kokosky máčené v čokoládě

  • Lucifuk2689 Lucifuk2689

    Mohu se prosim zeptat na kolik mam pect a jak dlouho??:-)

    Odpovědět

  • Vera Vera(neregistrovaná)

    :-)jsou úžasné mám je ráda

    Odpovědět

  • jarka jarka(neregistrovaná)

    moc dobré

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Jsou nádherné !!:yes:

    Odpovědět

  • marie marie(neregistrovaný)

    To jsou ony-ty miluji :-) Na Vánoce jdu do toho ! Děkuji za recept.:-K

    Odpovědět

Tématické fráze: plněné kokosky kokosové kostky máčené v čokoládě kokosové rohlíčky máčené v čokoládě kokosky pečené kokosky cukroví máčené v čokoládě máčení v čokoládě jak máčet v čokoládě kokosky plněné kokosky pečené slepované banánky máčené v čokoládě máčení cukroví v čokoládě rohlíčky máčené v čokoládě čokoláda na máčení buchta máčená v čokoládě plněné kokosky videorecept máčená buchta spodky pod kokosky cokolada na maceni cukrovi linecké cukroví máčené v čokoládě

Zapomněl/a jsem heslo