Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 522 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 5,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločková pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mMz
Moje poznámka
Vločková pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mMz
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 1 hodinou
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 2 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 14 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 16 hodinami
Tématické fráze:
pizza z ovesných vloček,
pizza z vloček,
těsto na pizzu z ovesných vloček,
pizza s ovesnych vlocek,
ovesná pizza,
pizza z ovesných vloček bez mouky,
vločkové těsto na pizzu,
rajčatový základ na pizzu,
pizza s bílého jogurtu a vloček,
piza z ovesných vloček,
testo na pizzu z vlocek,
vločkové těsto,
pizza testo z ovesnych vlocek,
recepty z vloček,
těsto z ovesných vloček,
těsto na pizzu s ovesnych vlocek,
ovesné vločky pizza,
recept na pizzu z ovesných vloček,
piza z vloček,
pizza těsto z vlocek
Suroviny:
jogurt bílý,
vločky ovesné,
mouka polohrubá,
sůl,
prášek do pečiva,
vejce,
salám,
sýr,
zelenina,
protlak rajčatový,
koření
Komentáře (6)