Suroviny
Porce: podle počtu ryb
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 909 kJ / 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,89 g |
Tuky | 18,99 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 1,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety vložit do studené vody na 1 hodinu (ze slaného nálevu propláchnout ve vodě), pak vodu slít a zalít mlékem na 1 hodinu. Po 1 hodině mléko slít, opláchnout ve vodě a osušit (utěrkou, ubrouskem).
Krok 2: Filety pokapat šťávou z citronu posypat pepřem, nakrájet cibuli na kolečka a přikrýt jimi filety. Vložit do ledničky přes noc.
Krok 3: Druhý den filety rozložit, potřít hořčicí (druh podle chuti). Pak nakrájet na kousky, rozložit na mísu ve vrstvách, každou vrstvu proložit směsí a podávat.
Krok 4: Více porcí je možné naložit předem do 5 l láhve od okurek a nechat i několik dní odležet odležet.
Zveřejněno 19. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sleď po kolobřežsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X53A
Moje poznámka
Sleď po kolobřežsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X53A
Nejnovější recepty
Pečená husa se dvěma druhy zelí
Přidáno před 22 minutami
Lučinový knedlík pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Kaštanové orecchiette
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s malinovým krémem a čerstvými malinami
Přidáno před 2 hodinami
Kávové rohlíky (retro)
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohová buchta s rozinkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Candát pečený na másle
Kdyzjehlad před 49 minutami
Boršč z Arbatu
lelka12 před 1 hodinou
Karamelizované kysané červené zelí s brusinkami.
Placak před 1 hodinou
Hospodský zelný salát s cibulkou
Tonja před 3 hodinami
Dýňové zelí
aknedz před 4 hodinami
Nekynuté koláčky
Quincey před 5 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 14 hodinami
Tvarohová pomazánka s lahůdkovým droždím
Tonja před 14 hodinami
Zapečený květák s těstovinami a sýrem
rici.cochtan před 14 hodinami
Tématické fráze:
sleď recepty,
sled,
sleď obecný recepty,
sleď recept,
mražený sled,
recept na sledě,
jak nalozit slede,
recepty sleď,
jak připravit sledě,
sled ryba,
sleď, recepty,
recepty na sledě,
recept sleď,
sleď mražený,
sleď v nálevu,
priprava slede,
şled obecný recept,
sleď ve slaném nálevu,
pečený sleď recepty,
nejlepší recepty ze sledě
Suroviny:
sleď,
cibule,
pórek,
ananas,
hořčice,
jablko,
majonéza,
mléko,
vejce,
šťáva citronová,
pepř,
sůl,
cibule,
pórek,
jablko,
ananas,
majonéza,
jogurt bílý,
sůl,
pepř,
vejce
Komentáře (6)