Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 691 kJ / 4 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,11 g |
| Tuky | 157,19 g |
| Vláknina | 46,50 g |
| Cholesterol | 542 mg |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 593,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovec v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0V6
Moje poznámka
Makovec v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0V6
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 45 minutami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 16 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 19 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 40 minutami
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 8 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 9 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 11 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 11 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 12 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 12 hodinami
Tématické fráze:
makovec recept,
makovec,
recept na makovec,
makovník z domácí pekárny,
recepty makovec,
recepty-makovec,
domací pekárna recepty,
makovník v domácí pekárně,
recepty v domácí pekárně,
recept makovec,
makovec recepty,
makovec-recept,
makovnik domaci pekarna,
domácí pekárna-makovec,
recepty k domácí pekárně,
jak upéct makovec,
recepty domácí pekárně,
recepty dia z domácí pekárny,
recepty na makovec,
recepty domací pekarna
Suroviny:
mléko,
vejce,
mák mletý,
cukr,
olej,
rum,
kůra citronová,
šťáva citronová,
skořice,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
mouka hladká
Komentáře (28)
Důležitý je, že je fak dobrý, téměř bez práce a bašit se dá v poho i po několika dnech