Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 692 kJ / 2 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,93 g |
Tuky | 89,98 g |
Vláknina | 31,13 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 338,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovec II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r46
Moje poznámka
Makovec II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r46
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 4 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 3 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 6 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 7 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 7 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 8 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 8 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 9 hodinami
Tématické fráze:
makovec srnčí hřbet,
cuketový makovec,
tortila placka recept,
recpty moučníky,
makovec dort,
makovec jako dort,
makovec,
makovec s jablky,
kuchařka-makovec,
makovec do srnčího hřbetu,
makovec z domaci pekarny,
makovec domácí pekárna,
domácí makovec,
dobrý makovec,
makovník srnčí hřbet,
recpty,
makovec moučník,
srnčí hřbet v domácí pekárně,
moučník makovec,
makovec recept
Suroviny:
mléko,
šťáva citronová,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
kakao,
mák,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
skořice
Komentáře (2)