Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 522 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 5,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločková pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mMz
Moje poznámka
Vločková pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mMz
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
pizza z ovesných vloček,
pizza z vloček,
těsto na pizzu z ovesných vloček,
pizza s ovesnych vlocek,
ovesná pizza,
pizza z ovesných vloček bez mouky,
vločkové těsto na pizzu,
rajčatový základ na pizzu,
pizza s bílého jogurtu a vloček,
piza z ovesných vloček,
testo na pizzu z vlocek,
vločkové těsto,
pizza testo z ovesnych vlocek,
recepty z vloček,
těsto z ovesných vloček,
těsto na pizzu s ovesnych vlocek,
ovesné vločky pizza,
recept na pizzu z ovesných vloček,
piza z vloček,
pizza těsto z vlocek
Suroviny:
jogurt bílý,
vločky ovesné,
mouka polohrubá,
sůl,
prášek do pečiva,
vejce,
salám,
sýr,
zelenina,
protlak rajčatový,
koření
Komentáře (6)