Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Papriková bramboračka s řapíkatým celerem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 1. 2015 15:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 980 kJ / 712 kcal
Bílkoviny32,01 g
Tuky6,63 g
Vláknina89,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,67 g
Sůl3,60 g
Sacharidy87,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 1. 2015 20:05

Danuško u nás doma by jsi s touhle dobrotou zaručeně uspěla:-p:yes::-K
Dělávám také s řapíkatým celerem,jen navíc přidávám rajčatovou šťávu:-p

chocolate chocolate

6. 1. 2015 10:53

Podobnym typem polevek se doma vzdy zavdecim, s pecivem je to prima zimni vecere:yes:.Tak dnes u nas...:-p

jarda Kadic jarda Kadic

4. 1. 2015 18:55

casino: casino, jste asi drobet pomýlené;-) Do BRAMBORAČKY celer samozřejmě dávám,jestli vy ne,-vaše chyba;-)

MajaV

4. 1. 2015 18:36

No surovinami se teda určitě víc blíží gulášovce než bramboračce, ale dobrá dozajista bude:yes:

satan

4. 1. 2015 18:26

vyzkoušeno dávám bodík:yes:

Danca Danca

4. 1. 2015 16:20

casino: no comment. Od Vás bych snad ani jinou reakci nečekala...:-D

maris maris

4. 1. 2015 16:19

casino: casino - píšu, že ji dělám podobně a že jí jen u nás doma " gulášovka " říkáme, ne že to gulášovka je:-). Používám spíš kořenovou zeleninu / nebo taky žádnou:-D /. Zkrátka jak kdy;-)

casino casino

4. 1. 2015 16:11

maris: jarda Kadic:
...fakt dáváte do gulášovky, ať takový či jiný, celer?:-O

Danca:
...na názvu samozřejmě záleží! Sice až v první řadě, ale záleží:-D
...a že je to dobrota? Tak určitěěě...:-D Nebo sem snad někdo dává rcp o ktrerých si to nemyslí:-O

maris maris

4. 1. 2015 15:47

Danca: no to máš pravdu - dobrá je, to ano:-p:-)

jarda Kadic jarda Kadic

4. 1. 2015 15:45

Danca, maris::-K:-K:-K

Danca Danca

4. 1. 2015 15:45

maris: myslím, že na názvu až tak nezáleží, hlavně, že je to dobrota..a to teda je!:-p:-p:-D:-K

Danca Danca

4. 1. 2015 15:43

maris: jarda Kadic: :-D je gulášové hodně podobná, ale já do "gulášovky" taky dávám maso

maris maris

4. 1. 2015 15:42

jarda Kadic: já vím, že do gulášové patří maso;-), tady je místo něho klobása, není to správný název, ale my jí tak doma říkáme:-)

jarda Kadic jarda Kadic

4. 1. 2015 15:38

Taky si jí občas uděláme,jen ještě dáváme česnek.A když je čerstvý chleba-:-p:-p:-p:-p gulášová je podobna,ale do ní dáváme maso:yes: teď koukám,že jsem blbě četl,taky dáváš česnek:yes::yes::yes:

maris maris

4. 1. 2015 15:37

Vařím hodně podobně, ale říkáme jí gulášová;-):-D, je moc dobrá:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: gulasova bramboracka bramboračka gulášová vaříme s řapíkatým celerem polévka papriková bramboračka bramboračka s mletou paprikou bramboračkaz řapíkatého celeru co se dává k bramboračka dává se do bramboračky sladká paprika smoothie s kořenovou petrželí bramboračka s susenymi hříbky chleba s celerem recept

Suroviny: cibule, sádlo, klobása pikantní, mrkev, celer, kmín drcený, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, mouka hladká, brambory, sůl, česnek, voda

TopRecepty.cz

Papriková bramboračka s řapíkatým celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zowg