Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pro holčičku novorozeňátko

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marta008

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 429 kJ /
2 254 kcal
Bílkoviny10,43 g
Tuky212,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 897 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy74,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: xxx

Zveřejněno 31. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QAxG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QAxG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (39)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

krásný dort mooooc :yes::-8

To snad dá zdravý rozum, že žádná matka nebude cpát novorozeněti dort.Každému je jasné že ho budou jíst rodiče a příbuzní, že neregistrovaní:-(

Je moc krásný,:yes::yes:máme 14denní vnučku,tak ten by byl pro ní jako dělaný.:-K:-K

babca:je moc dobře,že tu máme dozor..a všímavý,který přispívá validními informacemi..opravdu..díky za neregistrované:no::no::no::no: bez nich by tu byla fááákt nuda:no::no::no:

Marta008:nic si z toho nedělejte, buďte nad věcí. Jsou i horší lidé, kteří si své komplexy léčí jinak a hůř. Já se také nezabývám pravopisem ,není to v životě podstatná věc. Máte ho krásný a byl i určitě dost pracný, takže klobouk dolů, jste šikovná!! :-)

Nejhezčí dort pro holčičku jaký jsem kdy viděla:-)

babca: :-8:-8:-8 tak to se opravdu kaju, příště si dám pozor :-8 A dortík že je kýč, no nemusí se líbit každému je tu pro inspiraci. Chápu že vy BY jste to měla krásně napsané a dort BY byl dokonalý :yes: Taky vám můžu zaručit že tohle je můj poslední příspěvek na tohle nemám žaludek. Za celej den v nemocnici mám toho až nad hlavu, tak když vypnu tak asi úplně. :no:

když se někdo, místo se zabýváním takových hloupostí, jako opravovat chyby v textu třeba tady také něco předvedl, nebylo by to špatné...jde tady přece o vaření a né o školení!!

Marta008: Dortík trochu kýčovitý, ale proti gustu .... ostatně u miminek se to snese. A teď prosím, když máte upečeno, věnujte také trochu času studiu češtiny. Na vysvětlenou - \"kdyby jste\" zatím ještě nebylo přidáno do nových pravidel, ač to snad někdo navrhuje, a \"kolegině\", to se snad nedá vysvětlit ničím! O interpunkci se nezmiňuji, to už je detail :-)

Ahojky zlato,tento dort je krásný,ale to ty určitě víš :-),jinak jsi strašně moc šikovná,ale to už jsem myslím zmiňovala,takže posílám bodík zasloužíš si ho :-K:yes:

:-O:yes: krása:-K

:-D:-D nádhera :-K:-K

Nádhera, úžasný dortík :yes::yes::yes:

+ faktr nádhera:yes:

Překrásné :-):-):yes:

Nina.Angels: Já používám receptík z netu www.Dortomanie.cz od Arriel a je skvělej :yes:

AA: moc mě pobavil váš výrok ... bŕŕŕŕ ... chci vidět matku, která dá svému dítěti sníst tolik chemie :-):-) Já si myslim že v tom dortíku je méně chemie než ve vzduchu který právě dýcháte. Jinak vše bylo domácí krom teda červené barvy a to se tedy kaju :-O jinak pokud by jste měla nějaký typ na přirodní potr. barvivo tak sem s ním :-8 Vy taky pečete dorty? Taky se ráda inspiruju od kolegiň necukrářek.

AA:Tak tohle by napadlo každého trochu inteligentního člověka, že to nebude cpát novorozenci ;-):-D:-D:-D
Opravdu hezké a něžné ;-)

AA: no, dort k narození dítěte není pro dítě, ale pro rodiče a místo kritizování zkus udělat nějakej sama, my se od tebe rády poučíme

nádherný dortík! :-p

... bŕŕŕŕ ... chci vidět matku, která dá svému dítěti sníst tolik chemie ;-( opět samá E-čka a barvy ... Kam se ztratili poctivé cukrářky? to se tady fakt nenajde nikdo, kým by se dalo ještě inspirovat??? :no: :no: :no:

bublajs:kanálama?! Tvé dorty píšou..a tento je taky nádherný..

Ten je tak nádherný! Moc gratuluji rodičům miminka a samozřejmě Vám k tak úžasně šikovným ručkám. Mohu se jen zeptat na tu mléčnou potahovací hmotu? Chtěla bych vědět jestli si ji kupujete, v tom případě i kde, anebo jestli si ji vyrábíte sama a v tom případě bych Vás poprosila o recept. Už jsem ji totiž zkoušela vyrobit podle několika receptů a nikdy se nepovedla dost dobře na to, abych z ní něco vymodelovala, nebo s ní potáhla dort... :-( Moc děkuji za odpověď a bodík za nádheru samozřejmě letí! ;-) :-K :yes::yes::yes:

Sandře, přeji hodně zdravíčka a štěstíčka. Nech její život je tak slaďoučký, jak tento novorozenecký dortík. Marto,tvůj dortík je :yes: :yes: :yes:. Posílám +15. :-))

ten je teda opravdu krásnej....tak přeju miminku hodně zdravíčka,aby rodičům jen samou radost dělala:-K:-K:-K

Teda Marti, to je tak krásně něžný, jemný, prostě úžasně se ti to povedlo a jsi šikovná, dávám ti krásnej 10.bod:yes:

jůůůůů je úžasnej:-))

Ten je miloučký asi jako to miminko.Paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes::yes::yes::yes:

Tématické fráze:
jak udělat holčičku, dort k narození holčičky, dorty pro holcicky, kuchare hri, dort pro novorozence, novorozenecký dort, jméno pro holčičku, novorozenecké dorty, dorty k narození holčičky, dorty pro novorozence, dortik pro holčičku, dorty k narození miminka, dortíky pro holčičky, dort k narození dítěte, dort pro holčičku, dort narozeni holčičky, hri, jak si udelat holcicku, narození holčičky, dorty pro holčičku kabelka

Suroviny:
máslo, cukr krupice, vejce, korpus piskotový, hmota potahovací

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu