Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořské ragú

Hodnocení receptu je 4,8 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 5. 2012 12:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 335 kJ / 1 036 kcal
Bílkoviny70,39 g
Tuky30,05 g
Vláknina59,44 g
Cholesterol 497 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,70 g
Sacharidy77,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovano časopisem Apetit, poupraveno a přizpůsobeno naší chuti

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

22. 11. 2012 16:03

Eva:A co byste potřebovala poradit? Ve skleničce už jsou mořské plody uvařené, takže v pokrmu je už jen prohřejete;-)

Eva

22. 11. 2012 15:45

1974andrea:

dostala jsem mořské plody ve slaném nálevu v dúzičce v dárkovém balíčku. Vůbec nevím,co s něma a nemám odvahu ochutnat. prosím,poraďte

1974andrea 1974andrea

20. 5. 2012 16:09

varilamyskakasicku:Ivčo, u moře, když chytí chobotnici a chtějí si ji upravit, tak s ní vždycky velmi dlouhou dobu mlátí o skálu. Asi vědí proč;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 5. 2012 18:49

Nadja: já mám taky tuto neblahou zkušenost s chobotničkama a proto se jím vyhýbám obloukem, musela bych vidět tu přípravu někde "naživo";-)

1974andrea 1974andrea

17. 5. 2012 08:14

Nadja:V nějakém tv pořadu říkali, že chobotnice a kalamáry nebo olihně se buď musí připravovat velmi rychle, třeba na rozpáleném grilu nebo naopak velmi dlouho, aby byly měkké. Velkou chobotnici jsem ještě nezkoušela a ani jsem ji čerstvou nikde neviděla.

Nadja Nadja

16. 5. 2012 17:53

1974andrea: Andrejko a Čokoládko, děkuji za rady, koupím a vyzkouším. Ještě jsem je nezkoušela, jen jsem ochutnala krevety - ty mi chutnají. A jednou jsem si koupila chobotničku, udělala podle přiloženého receptu a mohla jsem s ní zabíjet. Od té doby mám obavy i z přípravy krevet.

1974andrea 1974andrea

16. 5. 2012 12:26

suslajda:Díky Haničko, necháš se inspirovat?:-))

suslajda suslajda

16. 5. 2012 11:42

:-p:yes::yes:+16

1974andrea 1974andrea

15. 5. 2012 22:45

chocolate:Přesně a hlavně už jen prohřát, jinak ztvrdnou a jsou jako guma;-)

chocolate chocolate

15. 5. 2012 22:42

Nadja:Já je hodím do síta (aby mohly odkapat) a povolené jsou hned, když spěchám tak je proleju horkou vodou z konvice.Pak už jim stačí jen chvilka na tepelnou úpravu.

1974andrea 1974andrea

15. 5. 2012 22:36

Nadja:Nadi, dávám je tam rozmrazené a okapané. Jestli je máš ráda, tak si myslím, že ti to bude chutnat;-)

Nadja Nadja

15. 5. 2012 22:27

1974andrea: Andrejko, okukovala jsem ty mořské potvory už několikrát, ale nikdy jsem je nekoupila - nevěděla jsem, jak na ně. Tvůj receptík je zajímavý, asi zkusím. Jen mi poraď - potvůrky jsou mražené - dáváš je tam zmrzlé, nebo je necháš nejdřív rozmrazit? :-?

1974andrea 1974andrea

15. 5. 2012 22:04

chocolate:Ráda tě pozvu:-D:-)). Milovníci mořských potvor si, myslím, pochutnají;-). Díky:-8

chocolate chocolate

15. 5. 2012 21:38

Za polovinu talíře této many budu tvým otrokem:yes:.

nofrona

15. 5. 2012 20:18

:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: mražené mořské plody recepty mořské plody mražené recept jak upravit chobotnici jak upravit chobotnice mořské plody mražené ragu z morskych plodu priprava mrazenych morskych plodu jak připravit mořské potvory jak upravit mořské plody recept mořský koktejl mušle ve slaném nálevu úprava mořských plodů mražených krevety v nálevu krevety ve slaném nálevu morske potvory recept mražené mořské plody úprava chobotnice úprava pokrmů ragú z chobotnice mušle v nálevu recept mušle ve slaném nálevu recept

Suroviny: mořské plody, celer, cibule, česnek, smetana na vaření, hrášek, kurkuma, kopr, víno bílé suché, vývar kuřecí, škrob, sůl, olej

TopRecepty.cz

Mořské ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Elx