Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořské ragú

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 5. 2012 12:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 335 kJ / 1 036 kcal
Bílkoviny70,39 g
Tuky30,05 g
Vláknina59,44 g
Cholesterol 497 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,70 g
Sacharidy77,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovano časopisem Apetit, poupraveno a přizpůsobeno naší chuti

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

22. 11. 2012 16:03

Eva:A co byste potřebovala poradit? Ve skleničce už jsou mořské plody uvařené, takže v pokrmu je už jen prohřejete;-)

Eva

22. 11. 2012 15:45

1974andrea:

dostala jsem mořské plody ve slaném nálevu v dúzičce v dárkovém balíčku. Vůbec nevím,co s něma a nemám odvahu ochutnat. prosím,poraďte

1974andrea 1974andrea

20. 5. 2012 16:09

varilamyskakasicku:Ivčo, u moře, když chytí chobotnici a chtějí si ji upravit, tak s ní vždycky velmi dlouhou dobu mlátí o skálu. Asi vědí proč;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 5. 2012 18:49

Nadja: já mám taky tuto neblahou zkušenost s chobotničkama a proto se jím vyhýbám obloukem, musela bych vidět tu přípravu někde "naživo";-)

1974andrea 1974andrea

17. 5. 2012 08:14

Nadja:V nějakém tv pořadu říkali, že chobotnice a kalamáry nebo olihně se buď musí připravovat velmi rychle, třeba na rozpáleném grilu nebo naopak velmi dlouho, aby byly měkké. Velkou chobotnici jsem ještě nezkoušela a ani jsem ji čerstvou nikde neviděla.

Nadja Nadja

16. 5. 2012 17:53

1974andrea: Andrejko a Čokoládko, děkuji za rady, koupím a vyzkouším. Ještě jsem je nezkoušela, jen jsem ochutnala krevety - ty mi chutnají. A jednou jsem si koupila chobotničku, udělala podle přiloženého receptu a mohla jsem s ní zabíjet. Od té doby mám obavy i z přípravy krevet.

1974andrea 1974andrea

16. 5. 2012 12:26

suslajda:Díky Haničko, necháš se inspirovat?:-))

suslajda suslajda

16. 5. 2012 11:42

:-p:yes::yes:+16

1974andrea 1974andrea

15. 5. 2012 22:45

chocolate:Přesně a hlavně už jen prohřát, jinak ztvrdnou a jsou jako guma;-)

chocolate chocolate

15. 5. 2012 22:42

Nadja:Já je hodím do síta (aby mohly odkapat) a povolené jsou hned, když spěchám tak je proleju horkou vodou z konvice.Pak už jim stačí jen chvilka na tepelnou úpravu.

1974andrea 1974andrea

15. 5. 2012 22:36

Nadja:Nadi, dávám je tam rozmrazené a okapané. Jestli je máš ráda, tak si myslím, že ti to bude chutnat;-)

Nadja Nadja

15. 5. 2012 22:27

1974andrea: Andrejko, okukovala jsem ty mořské potvory už několikrát, ale nikdy jsem je nekoupila - nevěděla jsem, jak na ně. Tvůj receptík je zajímavý, asi zkusím. Jen mi poraď - potvůrky jsou mražené - dáváš je tam zmrzlé, nebo je necháš nejdřív rozmrazit? :-?

1974andrea 1974andrea

15. 5. 2012 22:04

chocolate:Ráda tě pozvu:-D:-)). Milovníci mořských potvor si, myslím, pochutnají;-). Díky:-8

chocolate chocolate

15. 5. 2012 21:38

Za polovinu talíře této many budu tvým otrokem:yes:.

nofrona

15. 5. 2012 20:18

:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: mražené mořské plody recepty mořské plody mražené recept jak upravit chobotnici jak upravit chobotnice mořské plody mražené ragu z morskych plodu priprava mrazenych morskych plodu jak připravit mořské potvory jak upravit mořské plody recept mořský koktejl mušle ve slaném nálevu úprava mořských plodů mražených krevety v nálevu krevety ve slaném nálevu morske potvory recept mražené mořské plody úprava chobotnice úprava pokrmů ragú z chobotnice mušle v nálevu recept mušle ve slaném nálevu recept

Suroviny: mořské plody, celer, cibule, česnek, smetana na vaření, hrášek, kurkuma, kopr, víno bílé suché, vývar kuřecí, škrob, sůl, olej

TopRecepty.cz

Mořské ragú

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Elx