Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 492 kJ / 3 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,42 g |
Tuky | 57,62 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 763,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková chaloupka III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZjL
Moje poznámka
Perníková chaloupka III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZjL
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Mistrova před 24 minutami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 1 hodinou
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 3 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 4 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 4 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 6 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Tématické fráze:
perníková chaloupka recept,
recept na perníkovou chaloupku,
perníková chaloupka postup,
těsto na perníkovou chaloupku,
pečeme perníkovou chaloupku,
perníková chaloupka,
chaloupka z perníku recept,
chaloupka z perníku,
recept perníková chaloupka,
chaloupky z perniku,
perníková chaloupka recepty,
pernikove testo na chaloupky,
recepty na pernikovou chaloupku,
chaloupka z perníku postup,
perníkové těsto na chaloupku,
recepty perníková chaloupka,
postup na perníkovou chaloupku,
postup perníkové chaloupky,
pečeme perníkové chaloupky,
perníková chaloupka-recept
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk hera,
med,
vejce,
soda jedlá,
koření do perníku
Komentáře (8)
Obdivuji každého kdo se o takový dílko pokusí
Cukr s bílkem a citrónovou šťávou je třeba třít alespoň 20 minut, aby se poleva krásně leskla.