Šťavnatý kuřecí plátek pečený v marinádě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 467 kJ / 1 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,85 g |
Tuky | 71,00 g |
Vláknina | 10,98 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,02 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso můžete použít i jiné, třeba krůtí. Vody přidejte tolik, kolik chcete mít šťávy. Pyré ji dostatečně zahustí. Marinovat můžete i kratší dobu, ale nejméně dvě hodiny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2020 15:44
Santte: Taky ji osmahnu na oleji a neopékám moc do hněda, spíše, když se jakoby rozvoní ji zaleju a barvičku dodá špetka kurkumy. Nejen, že dá barvu, ale je i zdravá. A děkuji za zájem.
15. 11. 2020 14:53
Dobrý den, chci se zeptat jak děláte tarhoňu? Má krásnou barvu. Mame ji rádi, ale ja ji na olejí osmahnu asi trochu více a pak zaliji vodou jak když dělám rýží. Děkuji za navod a bodík letí.
13. 11. 2020 08:50
Marie Svarcova: Maruško moc děkuji
13. 11. 2020 07:19
Paráda, už vím co budu zítra vařit - dík za recept jako vždy i krásné foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, olej, voda, pyré rajčatové, hořčice, omáčka sojová, cibule, česnek, pepř, sůl, sušená bazalka
Šťavnatý kuřecí plátek pečený v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NzO8
4 názory