Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny (mandarinky i se šťávou) dáme do nádoby, která dobře těsní, nic nemícháme, jen nádobu zakryjeme pokličkou a několikrát zatřeseme. Jak dlouho je třeba třást, pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř.
Krok 2: Takto připravenou dortovou náplň natřeme na korpus.
Krok 3: Posypeme kakaem nebo čokoládou a můžeme použít i šlehačku na ozdobení.
Zveřejněno 14. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Moje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 12 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 15 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 2 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 5 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 11 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 11 hodinami
Květákové placičky
Valis před 12 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 13 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 14 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
hrc hrc buchta,
buchta drc drc,
buchta hrc hrc,
dort hrc hrc,
koláč hrc hrc,
hrc hrc dort,
hrc hrc,
buchta hrc drc,
řezy hrc hrc,
hrc drc,
buchta hrc,
hrc,
buchta hrc-hrc,
koláč hrc,
hrc drc buchta,
hrc hrc koláč,
dort hrc,
hrc dort,
koláč drc drc,
řez hrc hrc
Suroviny:
smetana ke šlehání,
kompot mandarinkový,
créme olé,
těsto piskotové
Komentáře (6)