Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny (mandarinky i se šťávou) dáme do nádoby, která dobře těsní, nic nemícháme, jen nádobu zakryjeme pokličkou a několikrát zatřeseme. Jak dlouho je třeba třást, pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř.
Krok 2: Takto připravenou dortovou náplň natřeme na korpus.
Krok 3: Posypeme kakaem nebo čokoládou a můžeme použít i šlehačku na ozdobení.
Zveřejněno 14. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Moje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 7 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 12 minutami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 54 minutami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 1 hodinou
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 2 hodinami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 4 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hrc hrc buchta,
buchta drc drc,
buchta hrc hrc,
dort hrc hrc,
koláč hrc hrc,
hrc hrc dort,
hrc hrc,
buchta hrc drc,
řezy hrc hrc,
hrc drc,
buchta hrc,
hrc,
buchta hrc-hrc,
koláč hrc,
hrc drc buchta,
hrc hrc koláč,
dort hrc,
hrc dort,
koláč drc drc,
řez hrc hrc
Suroviny:
smetana ke šlehání,
kompot mandarinkový,
créme olé,
těsto piskotové
Komentáře (6)