

Italské roštěnky
Suroviny
- 4 roštěnky
- 8 stroužků česneku
- 1 cibule
- tuk
- rajská šťáva nebo kečup
- pepř
- sůl
- majoránka
- hladká mouka
Postup přípravy receptu
Roštěnky na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem.
Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme majoránku, vložíme roštěnky. Vše opečeme, podlijeme šťávou z rajčat a dusíme doměkka.
Nakonec zahustíme moukou. Podáváme se špagety nebo s rýží.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Italské roštěnky
-
Majoránka se přidává do jídla až na samý konec a nevaří se! Delším vařením ztrácí chuť a hořkne. Zkazíte tak celé jídlo
-
-
mam ten recept po babičce heč
-
už se mi to vaří a moc dobře to voní,mňam
-
Holky, díky ,já jenom, že když se řekne roštěnka, tak si každý představí plátek masa......
0
-
HankoPu,to je v pohodě, je to pěkný. Recept je zachován a jestli je maso nakrájené tak či onak, to se řešit nebude.
-
Hanko - určitě - přece je jedno, jestli servíruješ maso v kuse nebo nakrájené - stejně to při jídle krájíš. A upřímně, kdybys na to neupozornila, tak by mě zajímalo, koliklidí by si těch proužků všimlo
-
Vařila jsem tyhle italské roštěnky, byly moc dobré, ale já v zápalu práce / nebo jsem myslela na búhvíco/, jsem ty roštěnky nakrájela na proužky.
, jinak recept je tak, jak má být. Tak teď nevím jestli sem ta fotka vůbec patří. Nechávám to na vás.