Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 305 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,83 g |
Tuky | 33,50 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,32 g |
Sacharidy | 404,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjPJ
Moje poznámka
Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjPJ
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 4 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 4 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 7 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 7 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 8 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 9 hodinami
Tématické fráze:
rizoto arborio,
sýr na rizoto,
italské rizoto s gorgonzolou,
risoto s gorgonzolou,
risotto s gorgonzolou,
co je gorgonzela,
recepty s gorgonzolou,
rizeto s nivou,
italské rizoto za studena,
houbové rizoto s nivou,
smetanové rizoto s nivou,
nivové rizoto,
rizoto arborio recept,
rizoto recept arborio,
niva, gorgonzola,
gorgonzola recepty,
risotto s gorgonzolou a hříbky,
italské rizoto s gorgondzolou,
italské rizoto s gorgonzela,
recept risoto gorgonzola parmazan
Suroviny:
rýže,
cibule,
bujón,
sýr mozzarella,
sýr niva,
olej olivový,
parmazán
Komentáře (5)